Tuinhuizen

Leveren en plaatsen van een tuinhuis

Een tuinhuis plaatsen lijkt gemakkelijker dan het is. Voordat u begint is het belangrijk om een aantal zaken goed op orde te hebben. Zo dient er eerst gezorgd te worden voor een goede basis. In het geval van een grote tuinhuis zullen er palen geheid moeten worden, maar in andere gevallen voldoet het aantrillen en vlakken van het grondwerk.

Hovenier Treur verkoopt vele soorten tuinhuizen en kan u in elke aspect van het plaatsen van een tuinhuis ondersteunen.

Naast een goede basis en een geschikte tuinhuis dient er op voorhand ook goed te worden nagedacht over de eventuele elektra. In vele gevallen dient deze vanaf een ander elektra punt te worden aangelegd. De elektra zal dan door de grond al dan niet onder het straatwerk te worden aangebracht. Ook bij het verwijderen van het straatwerk, afgraven van de grond en het netjes terugplaatsen van het straatwerk kan Hovenier Treur u ondersteunen.

Naast 't leveren en plaatsen van tuinhuizen is het ook mogelijk een houten vlonder, veranda of terrasoverkapping op maat te laten maken door Hovenier Treur.

Indien u meer informatie wilt over het kopen en laten plaatsen van een tuinhuis kunt u vrijblijvend contact opnemen met Hovenier Treur.

Tuinhuis plaatsen Mijdrecht