Riolering aanleggen

Riolering aanleggen of vervangen

Riolering aanleggen is een klus die vraagt om een professionele aanpak en professioneel materiaal. Zelf aan de slag gaan met riolering aanleggen leid tot een grotere kans dat het misgaat met vaak vervelende problemen tot gevolg. Riolering aanleggen moet vakkundig gebeuren. Wanneer dit fout is aangelegd, kan de riolering niet naar behoren functioneren waardoor u snel last heeft van rioolproblemen. Rioolverstopping, lekkages en stankoverlast zijn voor zowel particulieren, bedrijven als VvE's geen pretje.

Laat uw riolering vakkundig aanleggen door Hovenier Treur. Door de nodige ervaring en professioneel materiaal kunnen wij de riolering aanleggen, zodat deze niet snel meer zal verzakken of beschadigen. Rioleringen aanleggen is een van de specialiteiten van Hoveniersbedrijf Treur! Wij leggen rioleringen aan in o.a. Mijdrecht, Vinkeveen Wilnis, Uithoorn, Amstelveen, Abcoude, Uithoorn en gemeente De Ronde Venen.

Voor meer info over het aanleggen van rioleringen door Hovenier Treur kun u altijd vrijblijvend contact met opnemen.

Riolering aanleggen Mijdrecht

Wateroverlast in de tuin

Naast het aanleggen van riolering kan Hovenier Treur u ook adviseren en voorzien van een afwatering van het regenwater in uw tuin. Wateroverlast in de tuin kan een vervelend probleem zijn, met soms schades als gevolg. Kelders, souterrains of schuren kunnen blank komen te staan als gevolg van een slechte afwatering van het regenwater in de tuin.

Om wateroverlast in uw tuin te voorkomen kan Hovenier Treur verschillende oplossingen bieden. Zo kan een waterkering doeltreffend zijn om ervoor te zorgen dat het water niet uw kelder, souterrain of schuur kan binnendringen. Ook is het mogelijk om een pompput te plaatsen mocht de reguliere afwatering overstromen dan pompt de pompput het water elders waar het vervolgens weg kan lopen.

Waterkering tuin Mijdrecht